European Safety 2019 European Conference on Injury Prevention and Safety Promotion 2019

Konferansen blir arrangert i samarbeid mellom EuroSafe (der Skafor er representert i styret) og Luxembourg Institute of Health.

Logo til EuroSafe og logo til Luxembourg Institute of Health.

European Conference on Injury Prevention and Safety Promotion 2019 - EU-Safety 2019

Tid
3. oktober 2019, 09:00 - 4. oktober 2019, 16:00
Sted
Neumünster Abbey Cultural Exchange Center, Luxemburg
Påmelding

For informasjon om konferansen, påmelding og innsending av abstracts, se https://sites.lih.lu/eu-safety-2019/

Frist for å sende inn abstract er 1. april 2019.

Konferansespråk: engelsk.

"European Safety"-konferansen blir arrangert annet hvert år. Forrige konferanse ble holdt i Amsterdam høsten 2017, og samlet ca. 150 deltakere.
 
På konferansene møter du ledende forskere, interesseorganisasjoner og praktikere innenfor helse, sikkerhet og produktsikkerhet. Du får høre om nye forskningsresultat og spennende prosjekter, og kan knytte kontakt med personer, prosjekter og tiltak fra hele Europa. Programmet er lagt opp med plenumforelesninger, parallellsesjoner og kortpresentasjoner.

Vi håper norske kommuner og organisasjoner melder seg på og presenterer prosjekter og tiltak. Det gjøres mye godt arbeid lokalt – her kan disse tiltak settes inn i en internasjonal sammenheng, inspirere andre og bidra til et tryggere Europa. Frist for å sende inn abstract er 1. april 2019.

Konferansen holdes i Neumünster Abbey Cultural Exchange Center. Den 400 år gamle bygningen – nå ombygget til kultursenter -  står på UNESCOS verdensarvliste.

Her finner du informasjon om konferansen og påmelding.

Hvis du planlegger å delta på konferansen anbefaler vi å bestille hotellrom tidlig. Det er alltid stor pågang på hotellene i Luxemburg.