Inspirasjonsmesse i bydel Alna

Messe for godt voksne som ønsker inspirasjon til å få mest mulig ut av hverdagen. Skafor / Risikorydding stiller med stand og deler nyttig informasjon om bl.a. trygg bolig.

Inspirasjonsmesse i bydel Alna

Tid
7. november 2018, 12:00 - 18:00
Sted
Furuset Forum
Påmelding

Ingen påmelding kreves.

Bydel Alna inviterer til inspirasjonsmesse for godt voksne som ønsker påfyll, nye ideer og inspirasjon til hvordan skape en best mulig hverdag og få mest ut av livet. Arrangementet er gratis.

Inspirasjonsmessen er for Oslos seniorinnbyggere, deres pårørende, venner og familie, som ønsker å vite mer om hvordan man kan ivare ta egen helse. Vi inspirerer til hvordan man kan tilrettelegge for å bo hjemme lengst mulig, fylle dagene med opplevelser og aktiviteter og treffe nye mennesker, spise sunt og trene riktig.

På messen vil det være spennende foredragsholdere på scenen, underholdning, matservering og ulike stands hvor besøkende kan få informasjon og inspirasjon innenfor disse temaområdene:

Helse • Fritid • Økonomi • Bolig • Mat og drikke

Velkommen!

Arrangementet er sponset av prosjektene Aldersvennlig by og Oslo+ Helsefremmende møteplasser i Oslo kommune. Bydel Alna er hovedarrangør og samarbeider tett med bydelene Stovner, Vestre Aker, Grünerløkka, Nordstrand og Frogner.