Skafor i media

Drukning er en stille ulykke

NRK har satt fokus på drukning, både på nett og på radio. Daglig leder i Skafor, Eva Vaagland, kan fortelle at drukning ofte arter seg som en stille hendelse.

Barn under vann

På leting etter risiko og farer langs kaia

Det var både godt oppmøte og god stemning da Redningsselskapet arrangerte «Sjøvettdag» i Sande kommune for 120 6-klassinger. Med på arrangementet var også «Risikorydding» fra skadeforebyggende forum, som hadde en egen post med fokus på sikkerhet på kai og...

Utklipp av en artikkel. Man ser et foto med ryggene til noen barn.

DNB boligblogg - Solveig gir sine beste tips

Solveig flyttet fra hus og hage til leilighet med balkong. Etter den prosessen gjorde hun seg mange nyttige erfaringer som hun gladelig deler med andre interesserte. Solveig har vært tidligere styremedlem i Skafor, er aktiv i valgkomiteen og ledet Trygge...

Utsnitt av en artikkel fra nett. Fra DNB Bolig sine nettsider. ARtikkelen handler om Solveig som har flyttet fra hus og hage til en enklere leilighet.

Fornuftig frykt for fredag 13.

I dag må over 1600 av oss få legetilsyn på grunn av en skade etter ulykke. Ulykkesskader er en omfattende – og alt for lite påaktet – helseutfordring: Ofte alvorlig for dem som rammes, og svært kostbart for samfunnet.

Sikre deg en trygg jul

Når dagene blir kortere bruker vi mer tid innendørs. Levende lys, knitring i peisen og duften av nybakt brød. Slik vil vi ha det. Da er det lett å glemme at dette er høysesong for brann. Noen enkle regler vil gjøre kosen tryggere.  

Bilde av avisartikkel