Nyheter

Endelig fredag - den 13.

Denne myteomspunne dagen kommer gjerne brått og uventet, akkurat som ulykker flest. Men hva vet vi egentlig om ulykkesstatistikken denne dagen?

Kalender med ring rundt fredag 13.

Trygghetsvandring på hjul

Vi i Skafor er opptatt av trygghet i trafikken for både myke og hardere trafikanter. I mange byer i Norge løfter myndighetene frem sykkelen som det foretrukne transportmiddelet. Men hvordan er det å være syklist i byen, føler man seg trygg? Vi har sjekket...

Jente med sykkelhjelm som smiler og viser tommel opp

Nytt fra Skafor

I høstens første nyhetsbrev kan du lese om høstens seminar og annet nytt: Luxembourg kaller - europeisk konferanse i oktober Høstens temaseminar Innhenting og bruk av skadedata og Velferd, aldring og livskvalitet om eldres sikkerhet Nye medarbeidere i Skafo...

Bli en nullvisjonskommune

Skafor og Drukningsforebyggende råd inviterer til en nasjonal kampanje mot drukning og oppfordrer norske kommuner til å bli nullvisjonskommuner. Vi gir også tips og forslag til hva kommunene kan gjøre for å øke sikkerheten. 

Sommer, sol, fest og moro. Og drukningsdøden

De siste ti årene har rundt hundre mennesker dødd i drukningsulykker. Antakelig skjer det igjen i år, vi vet bare ikke hvem enda. Er det nå vi skal få øynene opp og endelig se nedgang i statistikken?

Fest på badebrygge