God, trygg jul!

Illustrasjon som viser en dame som balanserer på en stige for å  sette en stjerne i toppen av et juletre. Det er også en sort katt og et tent stearinlys i bildet.

Nok et spesielt år har gått, men vi i Skafor ser tilbake på mye spennende faglig arbeid likevel. Nye medlemmer har kommet til, vi har fulgt med på oppstart av prosjekter, deltatt på lærerike webinarer og noen fysiske konferanser, og ikke minst fått arrangert en del møteplasser selv.

Den største suksessen dette året har nok vært våre digitale kaffeprater. Så tusen takk til alle som har bidratt under disse, både med faglig innhold, kommentarer og spørsmål. Vi gleder oss til flere kaffeprater i 2022!

Julen er dessverre høytid for brann, så vær forsiktig med levende lys, elektrisk julepynt og ladere.

Og hvis du trenger noen julegavetips i siste liten, slår vi et slag for de litt "tryggere" variantene: brodder, reflekser, brannteppe, hjelp til å bytte batterier i røykvarsleren og "stearinlys" med LED-flamme.

Vi ser frem til flere spennende samarbeid, kontakt med våre Trygge lokalsamfunn og ny giv inn i det skadeforebyggende arbeidet neste år.

Vi ønsker alle våre venner og samarbeidspartnere en god, trygg og fredfull jul.

GOD JUL OG GODT NYTTÅR!

Bli medlem

Som medlem av Skadeforebyggende forum får din kommune / organisasjon tilgang til kunnskap, møteplasser, nettverk, modeller og verktøy som vil bidra til å styrke og utvikle arbeidet for en tryggere hverdag. Dere blir med i ...