Vi sees på Arendalsuka

13. – 18. august er det igjen klart for Arendalsuka – Norges største politiske møteplass. Skadeforebyggende forum er på plass hele uka og håper å snakke med så mange som mulig.

Mennesker som står på stand for Skadeforebyggende forum.
Vi er så heldige at vi får dele stand med vår gode samarbeidspartner Redningsselskapet. Medlemmer fra styret og ansatte i organisasjonen vil bemanne standen under åpningstidene. Der håper vi at så mange som mulig vil komme innom for å høre mer om forebygging, skadedata, Trygge lokalsamfunn og alt annet vi driver med.
 

Se opp!

I år vil vi ha fokus på viktigheten av å «se opp» fra mobilen. Vi er blitt en nasjon med mobilzombier. Med blikket ned i mobilskjermen skapes mange trafikkfarlige situasjoner, både for bilister, syklister og gående. Også på stranden er mange mer opptatt av siste nytt på sosiale medier enn å følge med på de små som bader. 
 
Hvordan kan vi forebygge mobilzombie-ulykker? Skal vi bruke pisk eller gulrot? Hva mener du er løsningen? Har du noen gode eksempler fra din kommune eller nærmiljø? Vi vil høre historiene og ta diskusjonen – om mobilzombier, andre ulykkesrisikoer og forebyggingsmuligheter!
 

Her er vi

Du finner oss på Kanalplassen 5, sammen med Redningsselskapet. Kanalplassen er også der du vil finne alle de politiske partiene. Kart over stands er lagt ut på Arendalsuka sine nettsider. 
 
Alle stands er åpne fra mandag til og med fredag. Åpningstidene er:
  • Mandag 13. august kl. 14:00 – 18:00
  • Tirsdag 14. august kl. 11:00 – 17:00
  • Onsdag 15. august kl. 11:00 – 17:00
  • Torsdag 16. august kl. 11:00 – 17:00
  • Fredag 17. august kl. 09:00 – 14:00
 
Vi ser frem til mange samtaler, diskusjoner og spørsmål om skadeforebygging!