Filmer

Storm Safe Steve & Unprepared Pete

Byen Melville i Australia har laget seks morsomme filmer for å sette fokus på sikkerhet. De omhandler alt fra forebygging av innbrudd og tagging til å sikre huset sitt mot uvær. 

Legofigurer fra filmene om sikkerhet laget for byen Melville i Australia.

Toy or toxic

Barn tiltrekkes av fine farger og morsomme former. For dem er det likegyldig om det de ser er en leke eller skumle kjemikalier. I 2015 pågikk det en kampanje i Nederland for å forhindre forgiftning av små barn - og kampanjefilmen vant flere priser.

Toy or toxic. Youtube-film.

Dumb Ways to Die

Prisbelønnet reklamefilm. Det finnes mange dumme måter å dø på. Verst er å falle på togskinnene mener Metro Trains Melbourne, Australia som står bak filmen som er vist mer enn 50 millioner ganger på Youtube, og har vunnet pris som verdens beste reklamefilm....

Hopp med hodet

Den danske kampanjen "Hop med hovedet!" setter fokus på trygg bruk av trampoline og forebygging av ulykker. Kampanjefilmen tar for seg fem gode tips for sikker hopping.

hopp med hodet dansk kampanje

Husk flytevest

Menn topper drukningsstatistikken og menn over 40 år er de som er dårligst til å bruke flytevest. Se filmen!

Trafikkulykke

Som førstemann på ulykkesstedet etter en trafikkulykke har du en rekke oppgaver foran deg. Her lærer du hva du skal gjøre og i hvilken rekkefølge. Se filmen!

Hjerneslag

Det viktigste du kan gjøre i tilfelle noen rammes av hjerneslag er å være i stand til å kjenne igjen tegnene og ringe 113. Se filmen!

Barn i bil

Å plassere barnet riktig i barnestolen er livsviktig!  Se filmen!

Spin the wheel

New Zealandsk film om trafikkulykker - å ta sjanser i trafikken er som å spille rulett!